Alucra Şevket Canikli İHO Z-Kütüphanesi Açıldı « Giresun Havadis – Giresun Haber – Bursada Giresun – Bursa Giresunlular

SON DAKİKA
istanbul escort

Alucra Şevket Canikli İHO Z-Kütüphanesi Açıldı

Bu haber 08 Ekim 2018 - 16:03 'de eklendi ve 66 kez görüntülendi.

Alucra Şevket Canikli İHO Z-Kütüphanesi Açıldı

Alucra İlçemizde yeniliklerin öncüsü olan şevket Canikli İmam Hatip Ortaokuluna modern bir kütüphane yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında uygulamaya koyduğu Z-Kütüphane kurulumu ilçemizde ilk olarak okulumuza yapıldı.

Rengarenk tasarımı, bilgisayar ve internet kullanım imkanı, zeka geliştirici oyunları ve müzik eşliğinde kitap okuma ortamı ile öğrencilerin ve velilerin ilgisini toplayan Zengileştirilmiş Kütüphane’mizin açılışı İlçe Kaymakamı Sayın Aydın Göçer, Belediye Başkanı Sayın Asım Kaymakçı, Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Sayın Osman Karapınar, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fatih Eşgünoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Yalçın Eker, kurum amirleri, okul idareceleri ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Kütüphanemizle birlikte koridora oluşturulan okuma alanları da misafirlerimiz tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. Açılışımız bugünün hatırısına misafirlerimiz tarafından yazılan akrostiş şiir ve ikramlarla devam etti. Okulumuz, öğrencilerimiz ve ilçemiz adına çok faydalı olacağına inandığımız Z-Kütüphane’mizin okulumuza, ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri olan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Ergin Aybar’a, Alucra İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fatih Eşgünoğlu’na ve Okul Müdürümüz Sayın Saadet Akmen Konakçı’ya çok teşekkür ederiz.

Haber: Kadir Bekiroğlu / Alucrahaber.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.