Yağlıdere’de Toki Çalışması « Giresun Havadis – Giresun Haber – Bursada Giresun – Bursa Giresunlular

SON DAKİKA
istanbul escort

Yağlıdere’de Toki Çalışması

Bu haber 14 Ocak 2017 - 22:33 'de eklendi ve
kez : 1
kez görüntülendi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, ilçede Toplu Konut idaresi (TOKİ) tarafından konut yapımının planlandığını bildirdi.

Kırhasanoğlu, yaptığı açıklamada, ilçede görev yapan kamu personelinin Yağlıdere’de ikamet etmediğini söyledi. Bundan dolayı ilçe esnafının zarar gördüğünü belirten Kırsahanoğlu, bunun iş imkanı ve yoğunluğunu düşürdüğünü aktardı.

Kırhasanoğlu, ilçede inşaat sektörünün zayıf olduğunu dile getirerek, “ilçemize TOKİ’yi getirelim, buradaki gelir durumu düşük olan vatandaşlarımızı ev sahibi yapalım diye düşündük. Yeni daireler yapıldığı zaman bu dairelerin dolu olacağını düşünürsek ilçemize çok büyük katkısı olacağını düşünüyorum” diye konuştu. Bununla ilgili belediye olarak TOKİ’ye başvurduklarını aktaran Kırsahanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “İki yerde TOKİ uygulaması yapılması planlanıyor. Biri Kazankaya mevkisinde blokların olduğu yerden 5 bin metrekare üzerine bir çalışma yapılacak. Biri de Ömerli yolundaki kaymakamlık lojmanın arka tarafında kalan 5 bin 177 metrekare arazimiz var. Bununla beraber 5 dönüm daha yer satın alarak, burada 10 dönüm alanda çalışma yapılması düşünülüyor.”

Loading

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.