Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koruma ekibi Giresun’da kaza yaptı: 4 yaralı « Giresun Havadis – Giresun Haber – Bursada Giresun – Bursa Giresunlular

SON DAKİKA
istanbul escort

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koruma ekibi Giresun’da kaza yaptı: 4 yaralı

Bu haber 20 Kasım 2017 - 8:38 'de eklendi ve 58 kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koruma ekibi Giresun’da kaza yaptı: 4 yaralı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki programlarında görev alan koruma ekibini taşıyan minibüs, dönüş yolunda Giresun’un Görele İlçesi’nde bir otomobille çarpıştıktan sonra devrildi. Kazada minibüste bulunan 4 polis memuru ile köpekler yaralandı.

Kaza saat 18: 00 sıralarında Görele ilçesi Karadeniz Sahil Yolu Liman Kavşağı’nda meydana geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize, Bayburt ve Gümüşhane programlarında görev alan köpekli arama ekibini taşıyan minibüs, kavşakta bir otomobille çarpıştı. Devrilen minibüsteki 4 polis memuru ile köpekler yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.