Ömer KANBUR Son yolculuğunu uğurlandı « Giresun Havadis – Giresun Haber – Bursada Giresun – Bursa Giresunlular

SON DAKİKA
istanbul escort

Ömer KANBUR Son yolculuğunu uğurlandı

Geçtiğimiz gün Bursa’da vefat eden Giresun Güceli hemşerimiz Ömer Kanbur son yolculuğuna uğurlandı.

Bu haber 22 Haziran 2022 - 0:45 'de eklendi ve 159 kez görüntülendi.

Ömer KANBUR Son yolculuğunu uğurlandı

Geçtiğimiz gün Bursa’da vefat eden Giresun Güceli hemşerimiz Ömer Kanbur son yolculuğuna uğurlandı.

Yaklaşık 6 yıl önce geçirmiş olduğu bir rahatsızlık nedeniyle tedavisi çeşitli hastanelerde devam eden Ömer Kanbur yaşam savaşını kaybederek Âhirete intikâl etti.

Yaşamı boyunca çevresinde saygın kişiliğe sahip olan Ömer Kanbur, Başaran camiisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında, aile kabristanlığında toprağa verildi.

Ömer Kanbur’a karşı son görevlerini yerine getirmek üzere çok sayıda dostu cami avlusuna hazır bulundu.

Bu Akşam namazı sonrasında ikamet ettiği Başaran Mahallesindeki evinin önünde Kur’an-ı Kerim okunan Ömer Kanbur’a Allah’tan rahmet diler, kederli ailesine ve dostlarına sabır dileriz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.