Karadeniz Ailesinin Mutlu Günü « Giresun Havadis – Giresun Haber – Bursada Giresun – Bursa Giresunlular

SON DAKİKA
istanbul escort

Nilüfer Köylü Pazarı

KÖŞE YAZARLARI

Karadeniz Ailesinin Mutlu Günü

Bu haber 27 Nisan 2019 - 13:06 'de eklendi ve 96 kez görüntülendi.

Karadeniz Ailesinin Mutlu Günü

Bursa siyasetinin ve Giresun cemiyetlerinin tanınmış isimlerinden,  Atletizm Federasyonu Başkan Vekili Muzaffer Karadeniz oğlu Hakan’ı evlendirdi.

Ayşe – Ahmet Tosun kızı Nur ile dünya evine giren Esma ve Muzaffer Karadeniz’in oğlu Hakan’ın; Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Yıldırım Salonunda gerçekleştirilen düğün cemiyetine 22. Dönem Bursa Milletvekili Zafer Hıdıroğlu ve Niyazi Pakyürek, 24.Dönem Bursa Milletvekili İsmet Su, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Çelik, Yıldırım Belediye Başkan Vekili Ali Mollasalih, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Akdoğan, Buski Genel Müdürü Güngör Güleç,  Bursa Büyükşehir Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Recep Altepe,  Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Yılmaz,  İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, Bursa Giresunlular Derneği Başkanı Yılmaz Özdemir, İş Adamı Adnan Kara, Halil Demirtaş, Sivil Toplum Kuruluşu ve Siyasi Parti temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Kemençe Sanatçısı Şerif Pir’in mini bir konser verdiği düğün törenine katılan davetliler Karadeniz ailesini mutlu gününde yalnız bırakmadılar.

Bursa siyasetinin Gaziantep Ziyaretinden dolayı, düğün cemiyetine katılamayan Bursa Milletvekilleri ve Belediye Başkanları telgraf ve çelenk göndererek aileyi onurlandırdılar.

Düğün Davetine katılan misafirleri tek tek karşılayan Muzaffer Karadeniz; “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün bu salondaki dostlarımızı görünce Bursa’da iz bırakan projelerde imzamızın olduğunu bir kez daha görüyorum.  Gelemeyip mazeretlerini ileten dostlarımıza da şükranlarımı sunuyorum. Evimizin yeni kızı nur ile oğlum Hakan’a ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.