Hayırsever İş Adamı İsmail Ök Covid-19 illetine yenik düştü « Giresun Havadis – Giresun Haber – Bursada Giresun – Bursa Giresunlular

SON DAKİKA
istanbul escort

Nilüfer Köylü Pazarı

KÖŞE YAZARLARI

Hayırsever İş Adamı İsmail Ök Covid-19 illetine yenik düştü

Çevresinde yardımsever ve merhametli kişiliği ile tanınan, Giresun Espiyeli hemşerimiz İsmail Ök Covid-19 hastalığına yakalanarak vefat etti.

Bu haber 03 Aralık 2020 - 21:48 'de eklendi ve 115 kez görüntülendi.

Hayırsever İş Adamı İsmail Ök vefat etti

Bursa’da Giresun camiasının tanınmış isimlerinden hayırsever İş Adamı İsmail Ök hayatını kaybetti.

Çevresinde yardımsever ve merhametli kişiliği ile tanınan, Giresun Espiyeli hemşerimiz Saygın Tasarım Firmasının sahibi İsmail Ök Covid-19 hastalığına yakalanarak vefat etti.

Yaklaşık 1 aydır Bursa’da özel bir hastanede tedavisi devam eden İsmail Ök’ün vefatı Bursa’da yaşayan hemşerilerimiz başta olmak üzere, yakınlarını yasa boğdu.

03 Aralık Perşembe günü vefat eden İsmail Ök’ün 4 Aralık Cuma günü öğleden sonra Yolçatı köyünde bulunan aile kabristanlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Emek’in kurucuları aynı gün vefat etti

Emek’in kurucuları arasında yer alan eski belediye başkanı rahmetli Yakup Aktaş’ın yakın arkadaşı olan ve beraber belediyede çeşitli görevlerde bulunan rahmetli İsmail Ök’ün, bundan 10 yıl önce 04 Aralık 2010 tarihinde vefat eden Yakup Aktaş ile aynı gün toprağa verilecek olması Emek’in dirilişine şait olan hemşerilerimizin acılarını katladı.

Merhum İsmail Ök abimize Allah’tan rahmet yakınlarına, dostlarına camiamıza sabır dileriz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.