Gönüllü Askerlik İçin Dilekçe Verdiler « Giresun Havadis – Giresun Haber – Bursada Giresun – Bursa Giresunlular

SON DAKİKA
istanbul escort

Gönüllü Askerlik İçin Dilekçe Verdiler

Bu haber 14 Şubat 2018 - 13:03 'de eklendi ve
kez : 1
kez görüntülendi.

Gönüllü Askerlik İçin Dilekçe Verdiler

Yurdun dört bir tarafından Zeytin Dalı Harekatına gönüllü olarak katılmak isteyen vatandaşlar Askerlik Şubelerinin kapısını çalmaya devam ediyor.

Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ali Kara ile Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı İbrahim Ekiz Zeytin Dalı Harekatına gönüllü katılmak için Giresun Askerlik Şubesi Başkanlığına dilekçe verdi.

Dilekçelerini Şube Başkanı Binbaşı Tezcan Taşkıran’a teslim eden Kara ve Ekiz, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünün korunması e kollanmasında bir vatansever olarak ordunun Zeytin Dalı Harekatına gönüllü katılmak istediklerini belirttiler.

Loading

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI
Kamil21 Ocak 2021 / 18:10

Bu tezcan taşkıran denen asker adam tam bir er düşmanı balıkesir astsubay myo destek kıtalarında iken işi gücü askere pislik yapmaktı ozaman üst teğmendi