Espiye Aydınlar Köyü Derneği’nde Yeni Dönem: Genç Yönetim Göreve Başladı
Bursa Giresun Espiye Aydınlar Köyü Derneği’nde Güçlü Katılımla Olağanüstü Genel Kurul
Bursa Giresun Espiye Aydınlar Köyü Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurulu, dernek merkezinde yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Bursa’nın yanı sıra İstanbul’dan gelen üyelerin iştirak ettiği genel kurul, birlik ve beraberlik mesajlarının öne çıktığı güçlü bir atmosferde tamamlandı.
Genel kurulda konuşan Dernek Başkanı Hasan Aydın, alınan kararlar doğrultusunda genç ve dinamik bir yönetim anlayışıyla yola devam edeceklerini belirterek, “Birlikte daha güçlü adımlar atacağız” mesajını verdi.
Genel kurulun divan başkanlığını Bülent Akça üstlenirken, divan üyeliklerini Mehmet Usta ve Ekrem Akgün yaptı. Toplantı, katılımcıların aktif katkılarıyla verimli bir şekilde sonuçlandı.
Genel Kurul Sonrası Yeni Yol Haritası Belirlendi
Genel kurulun ardından yönetim kurulu üyeleri, Paçacı İlhan’da düzenlenen yemekte bir araya gelerek yeni yol haritasını belirlediler. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada yeni yönetim kurulu ilk toplantısını da gerçekleştirerek görev dağılımı ve önümüzdeki dönem planlamalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Yeni Yönetim Kurulu Asil Üyeleri:
- Hasan Aydın
- Faruk Taş
- Nihat Aydın
- Faik Aydın
- Barış Demir
- Ümit Topal
- Onur Aydın
- Kadir Aydın
- İbrahim Aydın
- Avni Ay
Denetim Kurulu Üyeleri ise
- Abdullah Aydın
- Sami Aydın
- Recep Aydın
- Refik Aydın
- Serdar Aydın
- Ümit Aydın isimlerinden oluştu.
Gerçekleştirilen genel kurul ile birlikte dernek, yeni dönemde daha aktif, katılımcı ve genç bir vizyonla çalışmalarını sürdürmeyi hedefliyor.








